Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 4

Call of Duty: Black Ops 4 säljer bättre än Black Ops 3

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var många som menade att det var ett vansinnigt drag att slopa singleplayer i Call of Duty: Black Ops 4, och att det riskerade att leda till minskad försäljning. I realiteten finns dock data som visar att förhållandevis få spelar igenom kampanjerna och nu visar det sig att detta varit en helt korrekt satsning från Activisions och Treyarchs sida.

Variety rapporterar nämligen att under spelets första tre veckor på marknaden sålde det bättre än Call of Duty: Black Ops 3 (till PC hela tre gånger bättre - trots att det inte finns på Steam i år), och inte nog med det, dessa spelare spenderar dessutom i snitt 20% mer tid med Black Ops 4 än de gjorde med föregångaren.

Kort sagt verkar Call of Duty: Black Ops 4 ha blivit en riktig praktsuccé och det återstår att se om fler följer efter Activisions exempel eftersom det både ger lägre kostnader och högre försäljning.

HQ
Call of Duty: Black Ops 4

Relaterade texter

0
Eunited vann 2019 CWL Finals

Eunited vann 2019 CWL Finals

ESPORT-TEXTER. Skrivet av Jonas Mäki

Första CWL-finalen har nu avsluts i Miami där deltagarna slogs om $1,25 miljoner. Eunited och Gen.G möttes där och förstnämnda segrade alltså i slutändan, och det var...



Loading next content