Svenska
Gamereactor
nyheter

Rykte: Xbox Two har Zen 2-kärna och erbjuder 4K-grafik i 60 bilder per sekund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har mestadels läckt ut rykten om Playstation 5 senaste året. Om det beror på att Sony hunnit längre i sin utveckling, att intresset för Playstation 5 är större eller om Microsoft bara är bättre på att hindra läckor - har vi dock inte en aning om. Men nu kommer nya uppgifter om just Xbox Two, om om dessa källor stämmer tycks det bli en värdig efterföljare till Xbox One X med stort fokus på prestanda.

Det är Brad Sams från Thurott som i en djuplodande video går igenom allt som sägs om konsolen där Sams källor gör gällande atyt Xbox Two ska släppas år 2020. Huvudprocessorn blir en Zen 2 samt att det vankas en ospecificerad "next-gen GPU" från AMD. Dessutom är Microsofts påstådda målsättning att vara pionjärer och behålla greppet med marknadens mest kraftfulla enhet.

Enligt samma källa är målsättningen att erbjuda 4K-grafik som rullar på 60 bilder per sekund. Dessutom flera versioner av enheten släppas där en är xCloud-baserad och alltså streamar spelen. Det låter onekligen våldsamt mumsigt, men ta det ändå med en nypa salt.

Vad tror du om detta?

Rykte: Xbox Two har Zen 2-kärna och erbjuder 4K-grafik i 60 bilder per sekund


Loading next content