Svenska
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Fler detaljer om Halo Infinite avslöjade

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Under årets E3-mässa lyfte Microsoft skynket för nästa del i Halo-sagan och utannonserade Halo Infinite. Utöver en kort trailer vet vi dock inte mycket om det alls, annat än att det påståtts vara mer öppet än tidigare delar. Nu har seriens franchise development director, Frank O'Connor, dock delat med sig av små detaljer via Twitter efter att ett fan lovat att köpa corn dogs till honom:

"The snow in our Xmas card of the e3 scene is temporary. The water will be varied. Natural landscapes will feature prominently. We know which Ring it is. Exploration will be rewarded. Corndogs plz. Mustard."

Kort sagt verkar det bli mer levande spelvärldar och att utforska spelvärlden tycks vara viktigt. Nog låter det som att 343 Industries förbereder ett Halo i en öppen spelvärld, eller vad säger du?

Halo Infinite
När Halo Infinite kommer är ännu okänt, men många bedömare tycks räkna med år 2020.

Relaterade texter

7
Halo Infinite - Season 2: Lone WolvesScore

Halo Infinite - Season 2: Lone Wolves

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har spelat den andra säsongen av Halo Infinite, men är tyvärr inte helt imponerade av det som erbjuds, där kvantiteten är största problemet...

Halo Infinite - KampanjenScore

Halo Infinite - Kampanjen

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Sex år, flera miljarder kronor och en rejäl försening senare är nu Halo Infinite äntligen här. Är det den mjuka reboot som utlovats, och framför allt - är det bra...



Loading next content