Svenska
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Halo Infinite stödjer fyra spelare på delad skärm

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

343 Industries har goda nyheter att bjussa på för alla som blev besvikna över att Halo 5: Guardians inte gick att spela på på delad skärm med tre kamrater. I Halo Infinite kommer detta nämligen att fixas till och i en Mixer-livestream utannonseras nu att det blir delad skärm för upp till fyra personer och att soff-co-op redan hunnit provas på internt.

343 Industries pratade även om rustningar och design i Halo Infinite. Detta kommer i huvudsak vara inspirerat av fan-favoriten Halo: Reach. Dessutom kommer PC-spelare att behandlas som "first-class citizens" så vi behöver inte oroa oss för att det bara blir konsolfokus. De av er som nått level 152 i Halo 5: Guardians kan även se fram emot en liten överraskning.

Halo Infinite kommer till PC och Xbox One, men när är ännu inte känt. Det spekuleras dock om 2020. Hur viktigt är stöd för lokalt co-op för dig i Halo-spelen?

Halo Infinite
HQ

Relaterade texter

7
Halo Infinite - Season 2: Lone WolvesScore

Halo Infinite - Season 2: Lone Wolves

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har spelat den andra säsongen av Halo Infinite, men är tyvärr inte helt imponerade av det som erbjuds, där kvantiteten är största problemet...

Halo Infinite - KampanjenScore

Halo Infinite - Kampanjen

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Sex år, flera miljarder kronor och en rejäl försening senare är nu Halo Infinite äntligen här. Är det den mjuka reboot som utlovats, och framför allt - är det bra...



Loading next content