Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
Gamereactor Sverige
nyheter
Super Smash Bros Ultimate

Dubbel SP och XP i Super Smash Bros Ultimate denna helg


Facebook
TwitterReddit

Super Smash Bros Ultimate släpptes för ungefär en månad sedan och spelare världen över är nu i full gång med att låsa upp karaktärer och avnjuta multiplayer. Nintendo satsar hårt på sitt spel med diverse olika event och förra veckan var det fokus NES- och Famicom-Spirits, och nu har de presenterat nästa.

Den här gången är det ett lite mer traditionellt event och på Twitter skriver Nintendo att från och med idag till den 13 januari (över helgen, mer eller mindre) kommer det delas ut dubbla SP (Spirit Points) och XP från Spirit Board-strider:

"The Spirit Board Event "Double XP and SP!" starts at 1/10, 10pm - 1/13, 10pm! During the event, Experience and Spirit Points received from Spirit Board battles will be doubled! Use this chance to beef up those spirits! #SmashBrosUltimate"

Genom att levla upp dina Spirits så kan du ta dig an tuffare matcher, så det är ett bra tillfälle att passa på och tjäna in lite extra för alla som tycker det bitvis är för svårt. Ska du passa på att tjäna lite extra SP/XP?

Super Smash Bros Ultimate
Ett mästerligt spel.