Svenska
ANNONS

Här är vinnarna av Nordens största Counter-Strike: Global Offensive-turnering - Säsong 2 startar idag!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Ska du och ditt lag också vara med? Klicka då raskt in dig på vår ligasida!

HQ

Igår körde vi den länge efterlängtade finalen i Nordens största Counter-Strike: Global Offensive-turnering Säsong 1. Här mötte svenske NoFun det finska laget ACES, och kämpade i en BO3. Första banan Inferno slutade 16-10 till NoFun och andra banan Train tog också NoFun med 16-5 som därmed vann Säsong 1 med ett resultat på 2-0. Stort grattis till de blågula hjältarna!

Counter-Strike: Global Offensive

I samarbete med OMEN by HP och Elgiganten är nu Nordens största Counter-Strike: Global Offensive-turnering på PC tillbaka med Säsong 2. I Säsong 1 kämpade 100 om finfina priser och till Säsong 2 kommer division 1 att få slåss om riktiga kalaspriser.

Priserna i division 1:
Förstaplatsen får drygt 20 000 kronor
Andraplatsen får drygt 10 000 kronor
Tredjeplatsen får 5x OMEN 800-headsets.

Turneringen är officiellt igång redan från idag, och du kan anmäla dig på vår ligasida. Anmälningarna avslutas onsdagen den 13 februari. Turneringen är uppdelad i divisioner med 10 lag i varje, där alla i divisionen ska möta varandra en gång i BO2.

Poängsystemet fungerar så att en vunnen strid ger tre poäng, oavgjort ger en poäng och en förlust ger ingen poäng alls.

Divisionsindelning och turneringsplan offentliggörs fredagen den 15 februari, och runda 1 drar sedan igång måndag den 18 februari. Därefter kan lagen själva bestämma vilka dagar kamperna ska spelas, så länge de är inom tidsramarna. När mapban är avklarat och båda lagen accepterat tid och datum för match, kommer de få mail med serverdetaljer. När matchen är avklarad ska lagkapten i vinnande laget ta en bild av resultatet, skicka till mail samt rapportera resultatet på hemsidan.

De fyra bästa lagen i division 1 går vidare till slutspel, som spelas BO3, och består av två semifinaler samt en final. Här kommer det kämpas om priserna.

När säsongen är slut och en ny säsong tar vid, kommer lag flyttas upp och ner mellan divisionerna. De två lag med flest poäng i alla divisioner utom ettan, kommer klättra ett hack, medan de två lag med minst poäng flyttas ner.

Med allt detta sagt återstår bara att önska lycka till och vi hoppas att vi ser just Dig och Ditt lag i ligan. Om du har ett bra Counter-Strike: Global Offensive-lag och är ivrigt att bevisa det - passa på på att göra det med chansen att ro hem fina priser.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content