Svenska
Gamereactor
nyheter
Disney Infinity 3.0: Play Without Limits

Spana in material från nedlagda Disney Infinity 4.0

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För några år sedan var toys-to-life-konceptet den stora flugan inom TV-spelsvärlden, men idag är genren så gott som bortglömd. Att tvinga spelare pröjsa tusentals kronor för att få tillgång till allt material i spelet kanske inte gjorde under för försäljningssifforna. En av de stora aktörerna var ju som bekant Disney, med deras charmiga Disney Infinity-serie, där Musse fick sällskap av både Iron Man och Chewbacca innan serien lades på is efter den tredje delen. Självklart fanns det en gång i tiden planer på att släppa ett Disney Infinity 4.0, och nu vet vi vad det fjärde spelet skulle ha handlat om.

Istället för att introducera helt nya varumärken skulle 4.0, som hade arbetsnamnet Kingdoms, ha fokuserat på crossovers. Vi skulle äntligen få chansen spela som jediriddare i Disney-världar och troligtvis tvärtom. I en läckt video ser vi hur Sully från Monsters Inc, Rocket Raccoon från Guardians of the Galaxy och självaste Yoda från Star Wars springer runt i kungariket Agrabah från Disney-klassikern Aladdin. Där snackar vi om barndrömmar som går i uppfyllelse!

Här hittar ni videon i fråga.

Disney Infinity 3.0: Play Without LimitsDisney Infinity 3.0: Play Without Limits
Tror du att det finns plats för mer Disney Infinity i framtiden?

Relaterade texter

Disney Infinity dog en för tidig död

Disney Infinity dog en för tidig död

ARTIKEL. Skrivet av Jonas Mäki

Redaktör Mäki har febrilt samlat Disney Infinity-figurer och spelat spelen. När nedläggningen av serien utannonserades i förrgår bestämde han sig för att summera varför...



Loading next content