Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Vinn en biljett till förhandsvisningen av Dirt Rally 2.0

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Med knappt en månad kvar innan det äntligen (!) är dags för Dirt Rally 2.0, kommer Gamereactor, i samarbete med Codemasters och Koch Media, att bjuda in två lyckliga vinnare med valfri gäst till ett speciellt Dirt Rally 2.0-evenemang i Stockholm den 13 februari.

HQ

Vid evenemanget kommer det att finnas möjlighet att uppleva Dirt Rally 2.0 under de allra bästa förhållandena, med racingstolar från Playseat för den bästa racingupplevelsen. Evenemanget kommer att äga rum på Nordic Light Hotel i Stockholm 13 februari kl 16-19. Förutom tre timmar av grym racingunderhållning bjuds du även på mat och snacks. För att delta i tävlingen, vänligen kommentera ditt svar på frågorna nedan, i kommentarfältet! Alla vinnare kommer få spelet skickat till sig efter release. Eventuell resa och boende får vinnaren stå för.

Tävling: Berätta vilken rallybil (genom tiderna) som är din favorit, och varför?

Vinnaren får ett direktmeddelande av oss på Gamereactor.

Dirt Rally 2.0
Dirt Rally 2.0Dirt Rally 2.0Dirt Rally 2.0
Dirt Rally 2.0Dirt Rally 2.0Dirt Rally 2.0
Dirt Rally 2.0Dirt Rally 2.0Dirt Rally 2.0
Dirt Rally 2.0Dirt Rally 2.0

Relaterade texter

Dirt Rally 2.0Score

Dirt Rally 2.0

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

R E W I N D ! Petter introducerar en kategori av recensioner där vi blickar tillbaka på ett spel som lagats, uppdaterats och kompletterats sedan vi först recenserade det, och delar ut ett nytt betyg...



Loading next content