Svenska
Gamereactor
nyheter
Red Dead Redemption 2

Bara 22% av de som påbörjat Red Dead Redemption 2 har slutfört det

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Spel blir allt större och mer omfattande, och enligt en rapport från GameRevolution är det väldigt många som inte spelar igenom titlarna de skaffar ens när det gäller singleplayer. GameRevolution går inte igenom hur de bedömer när ett spel klarats, vilket/vilka format som mätts upp eller hur de gjort det - men kan ändå fungera som en fingervisning.

Bland annat får vi veta att Red Dead Redemption 2 bara spelats klart av 22% av de som påbörjat det. En möjligen oväntat låg siffra, där det dock är värt att minnas att det bara är tre månader gammalt, vansinnigt stort och av många köptes runt juletid. Rent generellt verkar spel med väldigt mycket sidoinnehåll och multiplayer ge sämre utslag och Far Cry 5 når till exempel bara 35,8%. Detta medan mer renodlade singleplayeräventyr med mindre sidoinnehåll som Spider-Man och God of War klockar in på respektive 50,3% och 53,6% .

Hur många av de spel du skaffar brukar du själv spela igenom?

HQ
HQ
Red Dead Redemption 2
Uncharted 4 har klarats av 41,7% av de som påbörjat äventyret.

Relaterade texter

Red Dead Redemption 2 (PC)Score

Red Dead Redemption 2 (PC)

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Ett av förra årets bästa spel har äntligen kommit till PC med allt vad det innebär, Kim lät sina datorer svettas ordentligt under slående vackra ridturer...



Loading next content