Svenska
Gamereactor
nyheter
Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Donkey Kong: Tropical Freeze har sålt över fyra miljoner

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Donkey Kong Country: Tropical Freeze är ett av de mycket underhållande Wii U-spel många missade, men som fick en ny chans i 1080p till Switch. Det var tydligen ett klokt drag, för det var rejält efterfrågat.

Via Nintendos rapport för niomåndaersperioden som slutade den 31 december får vi nu veta att spelet sålt 2,08 miljoner exemplar, och tillsammans med 1,98 miljoner till Wii U betyder det att över fyra miljoner exemplar nu sålts (vilket Resetera-användaren Zedark noterade).

I samma rapport avslöjas att över 20 Switch-titlar passerat en miljon i försäljning och det inkluderar giganter som Super Smash Bros Ultimate, Pokemon Let's Go Pikachu/Eevee, Super Mario Party, Mario Kart 8 Deluxe, Super Mario Odyssey, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Splatoon 2, Mario Tennis Aces, Kirby Star Allies och Donkey Kong Country: Tropical Freeze - men även titlar som Nintendo Labo Variety Kit och Captain Toad: Treasure Tracker.

Även tredjepartsspel som Octopath Traveler och Minecraft har passerat en miljon, vilket enligt Resetera också gäller för Crash Bandicoot NSane Trilogy och FIFA 19 (även om dessa båda sistnämnda ej bekräftas i rapporten).

Hör du till dem som skaffat Donkey Kong County: Tropical Freeze?

HQ
HQ
Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Relaterade texter

Donkey Kong Country: Tropical FreezeScore

Donkey Kong Country: Tropical Freeze

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vår favoritprimat har fått sitt ljuvliga bananparadis invaderat av nesliga vikingar. Bara att knyta slipsen och ge sig av på ytterligare ett förhoppningsvis underbart plattformsäventyr, alltså. Jonas har recenserat...



Loading next content