Svenska
Gamereactor
nyheter

Rapport: Microsoft visar nya konsoler på årets E3

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Franska giganten Jeux Video rapporterar idag spännande uppgifter angående årets E3-mässa. De skriver att Microsoft där planerar att visa nästa generations Xbox-konsoler, med arbetsnamnet Scarlet, vilka sedan ska släppas år 2020. De bekräftar också vagt uppgifterna om Anaconda- och Lockhart-konsolerna det ryktades om förra året där den betydligt mer kraftfulla Anaconda har 16 GB GDDR6-minne och en specialbyggd Custom NAVI 12+ Teraflops GPU. Anaconda är tänkt att ersätta Xbox One X och kosta ungefär lika mycket ($500) medan Lockhart är en billigare konsol utan skivläsare. Halo Infinite ska enligt samma källa komma lagom till premiären av de nya enheterna, men ändå vara spelbara på en Xbox One.

Uppgifterna är givetvis obekräftade, men Jeux Video har ett bra facit när det kommer till rykten. Dessutom verkar det inte orimligt att Microsoft vill ta chansen att synas rejält på E3 nu när Sony inte kommer vara med och tävla om rampljuset. Att utannonsera sina konsoler ett år innan lansering hör inte till vanligheterna dock, även om det hänt förr.

Med Sony på sidolinjen ska det bli intressant att se hur Microsoft, men även Nintendo, hanterar årets E3. De kommer onekligen inte ha samma konkurrens i spelmedia, vilket öppnar för att de kommer ta i ovanligt mycket. Vad tror du om allt detta?

Rapport: Microsoft visar nya konsoler på årets E3
KOnceptet med Xbox One X och Xbox One S tycks vara något Microsoft vill bygga vidare på nästa generation.


Loading next content