Svenska
Gamereactor
nyheter
Overwatch

Nu har Overwatch-hjälten Baptiste presenterats

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Härom dagen berättade vi att Blizzard hade en ny Overwatch-hjälte på gång kallad Baptiste, och nu har game director Jeff Kaplan presenterat denna medicinare närmare. Baptiste blir hjälte nummer 30 i ordningen till Overwatch och han har en hel del olycklig historia i bagaget från sin tid i Tortuga (Haiti).

Han har med sig en massa experimentella grejer till striderna såsom en Biotic Launcher som skjuter treskottsalvor, vilken både skadar och helar. Han har även en Regenerative Burst som helar honom själv och lagkamrater i närheten liksom Immortality Field som förhindrar allierade från att dö (även om generatorn kan förstöras).

Hans Ultimate Ability heter Amplification Matrix och dubblar både skadan samt helande från lagets projektiler som flyger förbi. Dessutom kan han hoppa högre genom att ducka. Surfa över till hjältesidan om du vill veta mer, och lirar du till PC kan du på PTR (Public Test Realm) prova på honom redan nu.

Kolla in bilder och trailers på Baptiste här nedan. Ser det ut som en karaktär i din smak?

HQ
HQ
Overwatch
OverwatchOverwatch
Overwatch
OverwatchOverwatch
Overwatch

Relaterade texter

OverwatchScore

Overwatch

RECENSION. Skrivet av Aldin Sadikovic

För första gången någonsin släpper Blizzard ett spel samtidigt till konsol och PC, vi kollar in deras stekheta Overwatch i mastig recension för att se om de kan skaka om actiongenren...

0
Overwatch bjuder på Year of the Tiger-skins

Overwatch bjuder på Year of the Tiger-skins

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Nästa tisdag går kineserna lite senare än oss andra in i 2022, något Blizzard traditionellt brukar uppmärksamma i Overwatch. Spelets Year of the Tiger-evenemang är redan...



Loading next content