Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Anmälningstiden till Nordens största Counter-Strike: Global Offensive-turnering Säsong 2 är slut

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

<strong>Observera att vi finns på Discord!

HQ

I samarbete med OMEN by HP och Elgiganten startar vi nu Säsong 2 av Nordens största Counter-Strike: Global Offensive-turnering.

Denna säsong har vi 600 deltagare, vilket är 100 fler än i säsong 1!

Turneringen kommer kommer spelas såhär:
Turneringsplanen blir offentliggjord imorgon, fredagen den 1 mars. Därefter börjar Runda 1 på måndag den 4 mars och fortsätter sedan under sju veckor framöver. Efter dessa sju veckor spelas en playoff-runda för division 1 där finalisterna ska koras och en playoff-runda för att hitta Wildcard-vinnaren som till nästa säsong kliver upp till division 1.

Hela turneringen avgörs i en livestream av finalmatchen i division 1 den 30 april där vi tar reda på vilka som vinner motsvarande 15 000 danska kronor (runt 21 000 svenska kronor) och vem som får andraplatsen på motsvarande 7500 danska kronor (runt 10 500 kronor).

Lycka till nu alla lag, vi ses på slagfältet!

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content