Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Se den sista delen i vår videoserie om The Division 2

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Vår stora videoserie är nu avslutad och här nedan hittar du fyra videos som går igenom spelets diverse aspekter. Det har inte varit någon lätt uppgift för The Division 2 är gigantiskt, som i betydelsen gigantisk.

Med dessa fyra program får du en uppfattning om spelets upplägg, om endgame, vad Conflict är och hur PvP-delen är organiserad, där du i sistnämnda alltså slåss mot andra agenter.

Spana in alla här nedan.

HQ
HQ
HQ
HQ
The Division 2

Här på Gamereactor gör vi en eller flera informativa videor om en viss produkt tillsammans med en betalande annonsör. Det betyder att videon här, som produceras tillsammans med Gamereactors GRTV-team, är sponsrad.

Relaterade texter

The Division 2Score

The Division 2

RECENSION. Skrivet av Andreas Blom

The Division 2 är till mångt och mycket en försiktig utveckling av det första spelet, men lika roligt och lika beroendeframkallande som förra gången. Andreas har patrullerat Washington D.C och försökt rädda de som räddas kan...

Jag hatar The Division 2

Jag hatar The Division 2

ARTIKEL. Skrivet av Patrik Severin

Jag såg fram mot The Division innan vi fick se det i rörelse. Men jag kom snabbt att ogilla det spelmekaniska och hur det påverkat andra besläktade spelserier på grund av hemska designval...



Loading next content