Svenska
Gamereactor
nyheter

Fargo-skaparen ger uppdatering om sin Dr. Doom-film

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Noah Hawley, mannen bakom TV-serierna Fargo och Legion, meddelade 2017 att jobbade på en Dr. Doom-film åt 20th Century Fox och blev klar med manuset redan förra året. Nu när 20th Century Fox officiellt köps upp av Disney blev det oklart vad som skulle bli av den okonventionella serietidningsfilmen i Disneys händer.

Nu berättar Hawley i en intervju med The Hollywood Reporter under SXSW-eventet att han har träffat Marvel Studios-hövdingen Kevin Feige, som frågade Hawley om han fortfarande jobbade på manuset. "Borde jag fortfarande jobba på den?" svarade han då och tillade att han ännu inte är säker på när, eller om, filmen kan tänkas göras. Han skämtade om att Feige inte helt avslöjade sin "tusenåriga plan" för Marvel-universumet.

Hawley har tidigare berättat att hans Dr. Doom-film är mer av en geopolitisk thriller än en typisk superhjältefilm, där Dr. Doom lägger en kupol över sitt europeiska rike Latveria och ber en kvinnlig journalist att vara hans röst till omvärlden. I övrigt är Hawley aktuell med den fjärde Fargo-säsongen och Natalie Portman-dramat Lucy in the Sky. Han arbetar även på att filmatisera Kurt Vonnegut-romanen Cat's Cradle, som han hoppas filma 2020. Vill du se denna Dr. Doom-film?

Fargo-skaparen ger uppdatering om sin Dr. Doom-film


Loading next content