Svenska
Gamereactor
nyheter
Apex Legends

Nya Apex Legends-karaktären Octane släpps med Season 01

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Respawn Entertainment har just släppt Season 01 till Apex Legends, och samtidigt tillfört massor av nytt innehåll för spelare att försöka låsa upp under kommande veckor såsom vapen-skins, banner-ramar och XP-boosts. Dessutom kommer alla som köper Battle Pass få tre Wild Frontier-skins i Legend-klassen.

Battle Pass kostar 950 Apex Coins, och vill du verkligen satsa kan du även köpa Battle Pass Bundle för 2800 Apex Coins. Som vanligt har Respawn gjort det möjligt att samla ihop slantarna i spelet för den som inte vill betala med riktiga pengar. Vi har för övrigt sparat det bästa till sist, nämligen nya karaktären Octane.

Denna metalliske kämpe "trades health for speed", vilket avslöjar vilket typ av figur detta är. Han har en Launch Pad Ultimate Ability som möjliggör snabba förflyttningar av teamet runt om på banorna, och vi förmodar att han i mer kapabla händer än våra kan bli riktigt jobbig att möta.

Apex Legends
Apex Legends
Apex Legends

Relaterade texter

Apex LegendsScore

Apex Legends

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Kim "Battle Royale-kungen" Orremark har spelat hundratals matcher i Respawns nysläppta gratisspel, här kommer betyget...



Loading next content