Svenska
Gamereactor
nyheter
My Friend Pedro

Massor av nya indie-spel på väg till Nintendo Switch

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Igår körde Nintendo sin show Nindies Showcase där vi fick se massor av spännande indiespel på väg till Switch med allt från cyberpunk till stilistisk Matrix-action. Här är en genomgång med trailers av vad vi fick se:

HQ

Overland beskrivs som en "new take on the end of the world narrative" och är utvecklat av Adam Saltzman (Canabalt). Det är ett turbaserat strategispel där du och ett gäng vänner ska göra en roadtrip i USA. Alla banor och karaktärer slumpas fram för att göra Overland till en ny upplevelse varje gång du startar det. Premiär i höst.

HQ

My Friend Pedro utvecklas av DeadToast Entertainment och är ett spel tillägnat vänskap och fantasi där en man ska bekämpa alla i sin väg med en levande banan. Det är en röjig shooter med ultrarapidsekvenser och parkour samt en väldans massa humor. My Friend Pedro släpps till Switch i juni.

HQ

Lovecraftsk skräck vankas i Acid Wizards kommande Darkwood. Här gäller det för oss spelare att fly en ond och växande skog i rollen som en läkare som börjat ifrågasätta sig själv. Borde han hjälpa andra som fångats i Darkwood eller ska han prioritera sig själv. Dessa val överlåts åt dig i maj.

HQ

Näst på tur är Neo Cab som utvecklas av Chance Agency. Här är du en framtida Uber-chaufför i en cyberpunk-doftande värld som fått ett mysterium att lösa angående en försvunnen vän. Neo Cab utlovar en skrämmande värld, färgstarka personligheter och ett starkt narrativ när det släpps till Switch i sommar.

HQ

I Katana Zero vankas samurajplattformsäventyr (vi vet, vi blev också till oss bara av det ordet!) där du varvar mellan dödliga uppdrag och besök hos psykiatrikern Upplägget påminner om Hotline Miami och låter dig vifta undan hett bly med dina skarpslipade svärd. Den 18 april är det Katana Zero-premiär.

HQ

Mr. Wolf heter protagonisten i Bloodroots, en man som blivit förrådd och lämnad att dö. Detta har föga överraskande gjort honom arg. Mycket arg. Spelupplägget verkar lika vansinnigt com vansinnigt underhållande och det du får ta fiender av daga på löpande band. Premiär vankas till sommaren.

HQ

Swimsanity heter ett kommande undervattensäventyr, och det är en multiplayer-shooter som stödjer både co-op och versus. Som hjälte har du tillgång till power-ups och en mastig arsenal, och det menar utvecklarna krävs för att överleva denna ogästvänliga värld. Swimsanity släpps till Switch sent denna sommar.

HQ

Om fantasy är din grej så rekommenderar vi att du håller utkik efter Pine, ett äventyr i en öppen värld med antropomorfiska karaktärer. Du spelar som protagonisten Hue i tredjeperson som hör till den kvarvarande stammen på ön Albamare. Han letar nu land för att ha någonstans att säkra stammens fortlevnad. Pine släpps till Switch i augusti.

HQ

Till sist är även Blaster Master Zero II på väg, vilket som namnet antyder givetvis är en uppföljare till Blaster Master Zero. Efter tar vid efter slutet av första spelet, där Jason och Eve krigar vidare i rymden med sin nya tank. Blaster Master Zero II går att köpa nu med detsamma eftersom det både utannonserades och släpptes.

Hela showen kan du kolla in här nedan, det är absolut värt tiden för dig som gillar originella spelupplevelser.

HQ
My Friend Pedro

Relaterade texter

0
My Friend Pedro på väg till Playstation 4

My Friend Pedro på väg till Playstation 4

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det kan bäst beskrivas som en sidoscrollande kombination av Stranglehold och Tony Hawk, och var ett av de mest underhållande spelen under 2019. Vi talar om My Friend...



Loading next content