Svenska
Gamereactor
nyheter
Sekiro: Shadows Die Twice

Sekiro slog sig längst upp på den brittiska säljtopplistan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi är många som har försökt att avvänja oss från att skutta runt fiender för att kunna nita dem i ryggslutet, och istället stå förhållandevis still, stå pall för de inkommande svärdsvingen och mata in den vänstra triggerknappen i precis rätt tid så den unge vargen parerar motståndarnas slag såpass skandalöst vältajmat att busarnas hållning åker på stryk. Det är inget snack om att Sekiro tagit From Software-torskarna och många andra med storm då betygen ser generellt fina ut och försäljningsmässigt har vi nu fått en liten hint om hur det kommer gå för Shinobi-liret. Enligt Ukie har Sekiro lagt sig längst upp på den brittiska försäljningstopplistan, men tydligen var det inte med så stora marginaler från tvåan The Division 2. Detta är andra gången som ett From Software-lir (som inte släppts exklusivt till någon konsol) har vunnit säljligan och det spelet (Dark Souls 3) sålde totalt tre miljoner exemplar från mars till maj 2016. Listan ser du här nedan:

1. Sekiro: Shadows Die Twice
2. The Division 2
3. Fifa 19
4. Grand Theft Auto V
5. Red Dead Redemption 2
6. Mario Kart 8 Deluxe
7. The Lego Movie 2 Videogame
8. Forza Horizon 4
9. Far Cry New Dawn
10. New Super Mario Bros. U Deluxe

Sekiro: Shadows Die Twice
Att den här blodiga fiskerullen egentligen var en protesarm, ihopsnickrad av en mycket hårig farbror var det så klart ingen som kunde lista ut när den första teaser-trailern släpptes.

Relaterade texter

Sekiro: Shadows Die TwiceScore

Sekiro: Shadows Die Twice

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Kim Orremark har dött fler än två gånger (mycket fler) under sin vecka med Sekiro: Shadows Die Twice och berättat om det i en gigantisk recension...



Loading next content