Svenska
Gamereactor
nyheter
Borderlands: Game of the Year Edition

Borderlands: Game of the Year Edition avslöjad av ESRB

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har under något år florerat gott om rykten som säger att Borderlands, det första spelet i serien, är på väg att få nytt liv. Hittills har det dock varit bara just rykten, men nu kommer ett mer konkret bevis.

Som vi rapporterade nyligen har Gearbox Software antytt att det är något mer Borderlands-relaterat som ska utannonseras på PAX East-mässan kommande helg utöver Borderlands 3 (som vi också rapporterat om) och nu har amerikanska, ESRB - deras motsvarighet till PEGI - åldersmärkt en Game of the Year-utgåva av originalspelet via sin hemsida.

Spelet ska släppas till PC, Playstation 4 och Xbox One, men om det handlar om en remaster eller en komplett remake vet vi faktiskt inte. Borderlands 2 och Borderlands: The Pre-Sequel finns redan att spela till denna generation tack vare Borderlands: The Handsome Collection, men hittills har första spelet saknats.

Skulle du vilja spela ett uppdaterat Borderlands?

Borderlands: Game of the Year Edition

Relaterade texter

1
Borderlands: Game of the Year EditionScore

Borderlands: Game of the Year Edition

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Nästan tio år har gått sen Borderlands gjorde looter-shootern till det genren är idag, Gearbox firar med en nyversion för den här generationen, är det värt en till genomspelning?

2
Här är veckans gratisspel

Här är veckans gratisspel

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Som traditionen bjuder sedan en månad tillbaka, listar vi varje fredag alla gratisspel som finns att avnjuta stundande helg, och denna vecka är inget undantag. Först ut...



Loading next content