Svenska
Gamereactor
nyheter
We Happy Few

We Happy Few-expansionen They Came From Below släpps nästa vecka

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det mesta som rör Gearbox på PAX East har naturligtvis handlat om Borderlands, men de hade faktiskt mer än så att visa upp. Det inkluderar en ny expansion till We Happy Few kallad They Came From Below. Nu har de första detaljerna släppts,inklusive ett premiärdatum.

Här återvänder James och Roger i en ny story där Wellington Wells tagits över i en robotprotest där de vänt sig mot sina mästare. Du spelar som Roger och slår dig ihop med pojkvännen James för att hitta Dr. Faraday, något som bland annat leder till utforskandet av ett laboratorium.

För alla som ha säsongspass (vilket kostar €24,99) ingår detta, men du kan också köpa det separat när They Came From Below lanseras den 4 april. Ser du fram emot fler äventyr i We Happy Few-universumet?

We Happy Few
HQ
HQ

Relaterade texter

We Happy FewScore

We Happy Few

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Överlevnadsskräck med tydliga vibbar från Bioshock. Kim har navigerat en lycklig värld, proppad med droger och undangömd misär...

1
Arkadläge ute nu till We Happy Few

Arkadläge ute nu till We Happy Few

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

We Happy Few utspelas som bekant i 1960-talets England och det släpptes förra året till PC, Playstation 4 och Xbox One. Nu har en ny uppdatering lanserat, numrerad 1.7...



Loading next content