Svenska
Gamereactor
nyheter
Brothers in Arms

Brothers in Arms 3

Ett gäng nya bilder från Hell's Highway

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Efter att under många år koncentrerat sig på konverteringar blev Brothers in Arms utvecklaren Gearbox Softwares första riktigt stora egna spel. Med upplägg och inspiration hämtad från Steven Spielbergs Band of Brothers fick vi lära känna Matt Baker och Joe Hartsock i de två första spelen; Road to Hill 30 och Earned in Blood.

HQ

Nyligen utannonserades det tredje spelet till PC, Playstation 3 och Xbox 360 och det är de allierades försök att få ett snabbt slut på kriget med "Operation Market Garden" i Holland. Vi kommer att återförenas med Baker, Hartsock och deras kamrater, men ännu vet vi inte om det är någon av dessa eller en ny stjärna som är huvudperson den här gången.

En av de största förändringarna i spelet är hur omgivningar och skydd kommer att påverkas av kulor och explosioner. Realistisk fysik kommer att förändra slagfältets utseende, men framförallt förutsättningarna och bara för att du gömt dina mannar bakom en mur betyder det inte att du kan slappna av.

Gearbox målar upp ett mycket varierat och taktiskt spel på förhand där du kommer att få rekognoscera inför smygattacker, samt styra olika grupper vid ett och samma tillfälle. Det är fortfarande tidiga dagar för Brothers in Arms Hell’s Highway, som släpps i början av nästa år, men det ser redan mycket lovande ut, inte minst på dessa E3-screens...

Brothers in ArmsBrothers in ArmsBrothers in ArmsBrothers in Arms

Relaterade texter



Loading next content