Svenska
Gamereactor
nyheter
Star Wars Jedi: Fallen Order

Inga mikrotransaktioner i Star Wars Jedi: Fallen Order

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Förtroendet för EA och deras Star Wars-spel är inte direkt skyhögt efter den fiaskoartade lanseringen av Star Wars Battlefront II samt det faktum att Amy Hennigs och Visceral Games planerade Star Wars-äventyr lades ner efter år av utveckling. När Respawn Entertainment under helgen visade upp den första trailern för det kommande Star Wars Jedi: Fallen Order, tog de därför chansen att direkt tydliggöra en sak på Twitter:

"No microtransactions. No loot boxes. And no, we won't be adding them. A single-player Star Wars story for those of you who are ready to become a Jedi."

Och därmed vet vi det. Star Wars Jedi: Fallen Order kommer alltså inte ha varken mikrotransaktioner eller loot-lådor och det ska inte tvingas på något multiplayer någonstans. Vi kommer alltså att få följa en vuxen padawans kamp för överlevnad efter verkställandet av Order 66. Vi håller tummarna för att spelet blir bra och att det visar sig att det lönar sig att inte försöka klå sitt community på pengar.

Star Wars Jedi: Fallen Order

Relaterade texter

Star Wars Jedi: Fallen OrderScore

Star Wars Jedi: Fallen Order

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Att Respawn kan skapa intressanta världar och bjuda på förstklassig scifi-action visste vi, men hur bra är de på att förvalta Star Wars-universumet? Jonas Mäki har recenserat Star Wars Jedi: Fallen Order...

1
EA: Inget nytt Star Wars på EA Play

EA: Inget nytt Star Wars på EA Play

NYHET. Skrivet av Olof Westerberg

Som redaktör Mäki trendspanade för en dryg månad sedan, har det blivit vanligt att utvecklare och utgivare dämpar förväntningar inför presskonferenser för att inte göra...



Loading next content