Svenska
Gamereactor
nyheter
Destiny 2

Sony tycks ha blockerat möjligheten att dela sina Destiny-karaktärer till PC

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nyligen kunde vi rapportera om hur vapnet Wavesplitter i Destiny 2 blockerats till PC och Xbox One trots att användare köpt det, och nu kommer Kotaku-redaktören Jason Schreier med ytterligare information via Kotaku podcast. Där berättar han att Bungie ville göra det möjligt att använda sina Destiny 2-karaktärer även till PC (eftersom PC-versionen kom efter konsol, hade många börjat sin bana där). Men det gick inte Sony med på, utan de ville specifikt att spelet skulle vara associerat med Playstation 4.

Uppgifterna är dock inte bekräftade, men Schreier är en trovärdig insider med ett enormt kontaktnät som har ett imponerande facit för denna typ av grejer. Det har senaste tiden blivit mer och mer tryck på Sony som jobbat hårt på att låsa in sina spelare, trots att Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios-chefen Shawn Layden nyligen sade att det var något de var för. Ett uttalande som i sin tur fick utvecklare att ifrågasätta detta offentligt. Så sent som härom veckan sade nWay-bossen Taehoon Kim att Sony just nu får "a lot of pressure to open up" on crossplay.

Hur tycker du Sony hanterar den nya och allt öppnare spelvärlden?

HQ
HQ
Destiny 2

Tack VG247

Relaterade texter

2
Destiny 2: ShadowkeepScore

Destiny 2: Shadowkeep

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Kim snörade på sig rymdpjucken och återvände till månen för att ta sig an starten av det tredje året i Destiny 2...

4
Destiny 2: Black ArmoryScore

Destiny 2: Black Armory

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Det första innehållet till Destinys årliga content-paket är här och lämnar en hel del att önska för den som inte älskar att grinda...



Loading next content