Svenska
Gamereactor
nyheter

Manuset till Indiana Jones 5 har skrivits om

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det rapporteras nu att produktionen av den femte filmen i följetången om den äventyrslystna, pisksnärtande arkeologiprofessorn Dr Henry Walton Jones lider av fortsatta problem. För tredje gången i ordningen byts nu manusförfattaren helt ut och både David Koepp (Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull) och Jonathan Kasdan (Solo: A Star Wars Story) har fått stiga åt sidan för att ge plats till det senaste tillskottet Dan Fogelman.

Fogelman var senast involverad i den amerikanska komediserien This is Us men har även den bedårande Steve Carell och Ryan Gosling ledda komedin Crazy, Stupid, Love samt båda Cars filmerna under bältet. Enligt utsago var Lucasfilm aldrig helt nöjda den vision som Kasdan presenterade för nästa stora Indiana projekt som ryktas skulle ha fokuserat på den legendariska guldtransporten Walbrzych. Ett tåg fullt av nazist-guld, vapen och ovärderliga föremål som påstås ha blivit begravt i en tunnel nära staden Walbrzych under slutet av andra världskriget.

Där finns ännu inga detaljer kring Fogelmans planer och tankar för Indiana Jones 5 men Disney har satt premiärdatumet till den 9 juli 2021. Både Spielberg och Ford är självfallet involverade i projektet och huruvida detta blir sista gången vi får se den nu 76-åriga skådespelaren i rollen som Indy återstår att se.

Vad tror ni om den kommande Indiana filmen och hade ni hellre sett någon yngre talang axla rollen som den klassiske hjälten?

Manuset till Indiana Jones 5 har skrivits om
Var gjorde jag nu av piskan?


Loading next content