Svenska
Gamereactor
nyheter
A Plague Tale: Innocence

Ny råttkryllande trailer från A Plague Tale-utvecklarna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Under 2017 gjorde Anticimex över 56.000 råttsaneringar och de senaste fem åren har den typen av ytterst nödvändig husrumsbehandling ökat med nästan 50%. De springer längs tvärbanan i hufvudstaden, omringar Feskekörkan och blir insläpade till oskyldiga ungdomar av sadistiska katter. Råttorna finns överallt, men det har dröjt fram tills nu innan de har fått agera huvudantagonist i ett konsolspel.

A Plague Tale: Innocence utspelar sig i Frankrike under 1300-talet och utvecklarna Asobo Studio har byggt ett till synes tjusigt spel där vi kommer följa två syskon på flykt från någon ond övermakt och ständigt attackerade av enorma råttrupper - desto större en freaker-packen som Days Gone erbjuder. Inför släppdatumet (14 maj) har de släppt en ny trailer som går spelbarheten och berättelsen lite på djupet och visar upp hur Amicia besegrar stora karlar med råttlockande knep och en trevlig stenslunga. Klippet ser du här nedan.

HQ
A Plague Tale: Innocence

Relaterade texter

2
A Plague Tale blir TV-serie

A Plague Tale blir TV-serie

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

A Plague Tale: Innocence var utan tvekan ett av 2019 års mest underskattade spel, men lyckligtvis har det fått så mycket uppmärksamhet i efterhand att uppföljaren A...



Loading next content