Svenska
Gamereactor
nyheter
The Witcher 3: Wild Hunt

Filmandet av The Witcher-serien tycks nu vara avslutat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Netflix kommande The Witcher-serie startade som ett relativt litet projekt, men efter all uppmärksamhet har mer resurser tillförts kontinuerligt och idag är det att betrakta som en jättesatsning. Och med det sagt återstår tydligen bara att vänta på det färdiga resultatet, vilket inte borde ta alltför lång tid. Enligt Rednian Intelligence har en lång rad skådespelare nu tackat för sig på sociala medier och tagit farväl av projektet som därmed alltså rimligen nu filmatiserats klart.

Därmed återstår alltså så kallad postproduktion och förhoppningsvis behöver vi inte vänta alltför orimligt länge innan vi får se Henry Cavil gestalta Geralt of Rivia. Tror du denna serie blir bra?

The Witcher 3: Wild Hunt

Relaterade texter

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)Score

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Att CD Projekt Red fått grafiktunga The Witcher 3 att flyta på en Nintendo Switch är såklart en smärre bedrift i sig, men är det verkligen roligt i bantat skick?

1
Geralts röstskådespelare tycker till om AI

Geralts röstskådespelare tycker till om AI

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Henry Cavill må vara mest förknippad med Geralt of Rivia nuförtiden, men fram till Netflix-serien ägdes karaktären helt och hållet av Doug Cockle, mannen som gjort rösten...



Loading next content