Svenska
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy VII: Remake

Rapport: Final Fantasy VII: Remake kan komma att släppas innan april 2020

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter åratal av isande tystnad fick vi nyligen gotta oss åt en ny trailer för Final Fantasy VII: Remake, och det utlovades också bli mer av det roliga under E3-mässan nästa månad. Som bekant kommer rollspelet att ges ut episodvis, vilket betyder att det kommer ta tid innan allt är ute, men många är såklart nyfikna på när den första delen ska släppas.

Nu uppmärksammar Game Informer att det kanske inte är så lång tid kvar tills dess ändå. De har granskat Square Enix nyligen släppta kvartalsrapport och hittar där uppgifter om att de ska släppa ett storspel innan april 2020. Utöver The Avengers Project (som inte ens visats ännu) är det faktiskt bara Final Fantasy VII: Remake som passar in på den beskrivningen.

Det kan såklart även vara något outannonserat som Square Enix syftar på, men att döma utifrån vad vi vet, verkar det som att lågoddsaren ändå är Final Fantasy VII: Remake. Hur sugen är du själv på det?

Final Fantasy VII: Remake

Relaterade texter

Final Fantasy VII: RemakeScore

Final Fantasy VII: Remake

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Efter 23 år har vi tagit tåget till Midgar igen i en omarbetad utgåva av det fantastiska Final Fantasy VII och Henric är lyrisk...



Loading next content