Svenska
Gamereactor
nyheter
Rainbow Six: Siege

Här är de nya Rainbow Six: Siege-operatörerna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ubisoft har nu presenterat de kommande operatörerna som läggs till i och med Operation Phantom Sight till Rainbow Six: Siege. Det handlar som tidigare känt om Nøkk och Warden, vilka inte är de enda nytillskotten, utan även banan Kafe Dostoyevsky ska fräschas till och göras aktuell igen.

Nøkk använder sig av en HEL Presence Reduction-pryl som gör henne osynlig för kameror och drönare, lite som Vigil. Hon är dock inriktad på attack och eftersom samma pryl som bistår med teknisk osynlighet även maskerar ljudet av hennes fotsteg, så lär hon vara ypperlig för lönnmord. Utrustningen är dock lite buggig, så mellan varven kommer hon ändå skymta till på kameror.

Warden använder sig däremot av Glance Smartglasses som ger flera fördelar. Först och främst är han immun mot flash-attacker och kan dessutom se igenom rök. Han är främst försvarare och lär bli en mardröm för Ying-spelare att möta.

Redan imorgon startar testservrarna för Operation Phantom Sight och vi har även en sprillans ny Lesion Elite Set-trailer att bjuda på, vilken släpps med Operation Phantom Sight. Vilken av de båda nya operatörerna tycker du verkar bäst?

HQ
HQ
Rainbow Six: SiegeRainbow Six: SiegeRainbow Six: Siege
Rainbow Six: SiegeRainbow Six: SiegeRainbow Six: Siege
Rainbow Six: SiegeRainbow Six: SiegeRainbow Six: Siege

Relaterade texter



Loading next content