Svenska
Gamereactor
nyheter

Spana in postern till The Dark Crystal: Age of Resistance

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Som vi tidigare vet håller Netflix på att producera en ny original-serie baserad på Jim Hensons klassiska fantasyfilm The Dark Crystal från 1982, och nu har en första bild på postern äntligen släppts. Age of Resistance är tänkt att utspela sig flera år efter händelserna i originalfilmen och handlar om hur världen Thra, håller på att dö. Kristallen som är källan till all kraft är svårt skadad och korrumperad av Skeksis ondska. Som resultat konsumeras nu Thra av ett mörker som långsamt sprider sig över landet.

På postern ser vi de tre huvudkaraktärerna Rian, Brea och Deet som spelas av Taron Egerton, Anya Taylor-Joy och Nathalie Emmanuel. Serien är tänkte att sträcka sig över tio episoder och skall enligt rykten innehålla samma typ av fantastiska dockor som i originalfilmen. Jim Hensons "Creature Shop" och Brian Froud som var konceptuell designer till filmen från 1982 är djupt involverade i produktionen av serien.

Därtill kommer även Helena Boham-Carter, Toby Jones, Alicia Vikander, Simon Pegg och Andy Samberg låna sina rösttalanger till karaktärer i Age of Resistance och får även sällskap av andra storheter som Harris Dickinson, Natalie Dormer, Eddie Izzard och Mark Hamill. Serien som är tänkt att premiera under sensommaren (30:e Augusti) har vid ett första ögonkast uppenbara likheter i manus med 80-talsklassikern The Neverending Story. Men faktum kvarstår att det kommer bli fantastiskt att se Jim Hensons dockor i rörelse igen, och vi kan bara hålla tummarna för att detta banar väg för att fler gamla godingar skall återupplivas.

Vad tror ni andra om The Dark Crystal: Age of Resistance? Är det en serie ni ser fram emot?

Spana in postern till The Dark Crystal: Age of Resistance
Magiskt vacker poster, eller vad tycker ni?


Loading next content