Svenska
Gamereactor
nyheter
God of War

"Ragnarok is coming" är gömt i en gammal Corey Barlog-tweet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Detta är till synes inte en E3-relaterad nyhet, utan det råkar bara vara så att den vansinnigt uppmärksamma Reddit-användaren Kayfriso hittade ett gömt meddelande i en av Corey Barlogs två månader gamla Twitter-tråd. I en serie av meddelanden går Corey igenom utvecklingen av God of War och om man tar den första bokstaven i samtliga Tweets bildar de tillsammans "Ragnarok is Coming", vilket också gick att utläsa på en båt från ett God of War-tema som du kan installera på Playstation-burken.

Olyckligt nog får en sådan här dåligt tajmad nyhet oss att förstås hoppas på ett God of War-utannonserade, trots det ganska stora faktum att Sony inte ska närvara på E3 i vanlig fason. Och det är nog lite för tidigt med en Ragnarokspresentation än så länge då Santa Monica hade ute platsannonser i oktober förra året och liret gick in i produktionsfasen i januari i år.

God of War
Förmodligen inte på E3, men till Gamescom eller Game Awards måhända?

Relaterade texter

God of War (+ PC-versionen)Score

God of War (+ PC-versionen)

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Kratos är tillbaka. Lika arg som skäggig, med nya gudar att göra livet surt för och en son att ta hand om. Kim Orremark har spelat God of War...



Loading next content