Svenska
Gamereactor
nyheter
Shenmue III

Shenmue 3 är Epic Games Store-exklusivt till PC

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Flera av de största spelen i år har plockats upp av Epic Games Store och sedan släppts som exklusiviteter (helt eller tidsbegränsade). Några exempel på detta är Metro Exodus samt Ubisofts titlar samt kommande Borderlands 3. Nu har ytterligare ett spel lagts till i denna lista, och det är hett efterlängtade Shenmue 3.

Detta utannonserades delvis på PC Gaming Show-streamen under kvällen och bekräftades kort därefter på officiella Shenmue III Kickstarter-sidan. Det har såklart lett till en hel del ont blod eftersom Shenmue 3 var tänkt att släppas till Steam (det fanns ju ingen Epic Games Store när Kickstarter-kampanjen drogs igång - eller ens Fornite för den delen), och nu har alltså folk betalat pengar för ett spel som kommer till en tjänst somliga av olika anledningar vägrar använda.

Vad tycker du om konceptet med plattformsspecifika spel till PC och påverkar detta dig på något sätt när det kommer till Shenmue 3?

Shenmue III

Relaterade texter

Shenmue IIIScore

Shenmue III

RECENSION. Skrivet av Mikael Sundberg

Efter arton långa år är Shenmue tillbaka, och det känns som om ingen tid har förflutit...

2
Nu är Shenmue 3 gratis att ladda hem till PC

Nu är Shenmue 3 gratis att ladda hem till PC

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Precis som förra året är Epic Games extra snälla i sin butik under årets sista dagar, vilket i praktiken betyder att du även 2021 får ett gratis PC-spel varje dag. Och...

1
Shenmue III kommer till Steam inom kort

Shenmue III kommer till Steam inom kort

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Shenmue III lyckades samla in $6 333 295 i en väldigt lyckad Kickstarter-kampanj år 2015. Men men när Shenmue III till slut lanserade var det många som blev besvikna över...



Loading next content