Svenska
Gamereactor
nyheter

Snabba Cash blir Netflix-serie

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Goda nyheter för fans till Jens Lapidus framgångsrika bokserie om Stockholms mörka undre värld, nu står det nämligen klart att en TV-spinoff baserad på Snabba Cash-världen blir nästa stora svenska Netflix-satsning efter dramat Störst Av Allt. Serien utspelar sig tio år efter händelserna i Snabba Cash-böckerna och kommer att börja spelas in nu i sommar. Så här sade en exalterad Lapidus:

"Jag har längtat efter en fortsättning på Snabba Cash. Berättelserna är fortfarande episka men skildrar också vår samtid i ett ofiltrerat ljus. Det kommer bli fantastiskt"

Serien, som kommer att bestå av sex delar, utvecklas tillsammans med manusförfattaren Oskar Söderlund. Netflix beskriver den nya serien på följande vis:

"Miljön är livlig där jakten på status och pengar är starkare än någonsin. Den entreprenörsdrivna eliten och den kriminella världen har blivit än mer brutal, kaotisk och skoningslös. När dessa två världar korsas sätts lojalitet, vänskap och affärsrelationer på prov där alla drivs av samma sak - snabba cash"

Vad säger du om en Snabba Cash-serie?

Snabba Cash blir Netflix-serie

Tack SVT



Loading next content