Svenska
Gamereactor
nyheter
Impossible Mission

Fullfjädrad Commodore 64 släpps i december

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Det var i början av 2018 som Retro Games Limited släppte sin miniatyrtolkning av världens kanske mest kända hemmadator (tillika 80-talets dator; Commodre 64), C64 Mini. Denna lilla pärla fick utstå en hel del kritik och blev aldrig så eftertraktad som man säkerligen hoppats på. Och medan denna oslipade diamant varken hade någon kvalitetsjoystick att tala om, eller för den delen fungerande tangentbord... så kom den med både det ena och det andra i ett smidigt och lättillgängligt paket.

HQ

Men nu... Det är revolution i luften och folket bakom ovannämnda produkt har nu visat upp en maskin så imponerande och tekniskt avancerad att det är som att framtiden redan är kommen: Med inbyggt stöd för Basic för både C64 och VIC120, möjlighet att ladda in dessa i terminaler vid uppstart, 64 förinstallerade äventyr som är garanterade att passa hela familjen, tillhörande joystick med uppdaterad micro-switch-mekanik och videoupplösningar upp till 720p på toppmoderna kompatibla monitorer, är C64 det sista du behöver för att få all den elektroniska underhållningen och produktiviteten i ett behändigt, modernt och prisvärt paket. Nu med fullt fungerande tangentbord!

Lanseringsdatum är december 2019 och gå in på www.retrogames.biz/the-c64 idag för att beställa din enhet idag! Åter igen, det är www.retrogames.biz/the-c64!*

*Eventuella kostnader kan tillkomma. Pris per varje påbörjad minut varierar beroende på internetleverantör. Erbjudande gällande så länge lagret räcker.

Impossible Mission
Ett av de svårare spelen som följde med C64 Mini och säkerligen ett som kommer att orsaka vredesutbrott i och med "uppföljaren"

Relaterade texter



Loading next content