Svenska
Gamereactor
nyheter
Cyberpunk 2077

CD Projekt Red håller Cyberpunk 2077 cosplay-tävling

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Är du duktig på att sy, sminka och fixa fräsiga cosplay-outfits? Då kan du ha chans på vinsten i CD Projekt Reds fräsiga cosplay-tävling. Utklädnaden måste vara baserad på en karaktär från utvecklarens kommande rollspel Cyberpunk 2077 och du kan haka på tävlingen online eller på plats under Gamescom, PAX West, Tokyo Game Show, Igromir eller Paris Games Week.

Din deadline, om du nu skulle haka på tävlingen, är den 30:e november i år, och efter det att deadline-datumet passerats kommer utvecklaren presentera tio finalister. En från varje event och fem som ansökte online. Finalen äger rum nästa år men något datum eller någon plats har inte utannonserats ännu.

Skulle du försöka vinna prispengen kan det vara härligt att veta hur många kronor som erbjuds och det är inga småpengar på spel. 139,100~ kronor står på spel och utöver det vinner den bästa cosplayern en Collector's Edition av spelet, en trofé samt en fotosession som dennes cosplay-skapelse som sedan kommer att finnas på ett tidningsomslag.

De som kommer tvåa tar hem omkring 92,000 kronor samt en trofé och spelets Collector's Edition och trean får samma loot samt omkring 46,000 kronor ned i fickan. De som vinner sina respektive kvalificerings-rundor kommer att ta hem omkring 18,500 spänn.

Kommer du att delta?

Cyberpunk 2077

Relaterade texter



Loading next content