Svenska
Gamereactor
nyheter
Pokémon Masters

Mobilspelet Pokémon Masters släpps i sommar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ett nytt Pokémon-spel kommer snart finnas tillgängligt på en mobil nära dig. I Pokémon Masters reser du till en ny region för att slåss i ett team med två andra tränare.

Vi berättade i slutet av maj att detta spel är på ingång, men nu har mer information kommit. På ön Pasio är reglerna nämligen lite annorlunda. Här fajtas man i tre-mot-tre-strider med två andra tränare. Under resans gång kommer du därför att kunna bilda ett lag tillsammans med tränare och partner-Pokémon som Korrina & Lucario, Brendan & Treecko, Clair & Kingdra och fler. Vid release ska det finnas 65 olika tränare/Pokémon-par att rekrytera. Målet är som vanligt att bli bäst i världen, och denna gång är det Pokémon Masters League-turneringen som gäller.

Det är dock ett mobilspel, så räkna med att de klassiska "vänta-X timmar-för-att-använda-detta" finns med även här.

"Players will need to ration their move gauge, which refills over time, to deploy the best moves at the most opportune times to lead their squad to victory."

Spelet, som utvecklas av DeNA, släpps någon gång denna sommar till Android och iOS.

HQ
HQ
Pokémon Masters

Relaterade texter

0
Nytt Pokémonspel på väg till smartphones

Nytt Pokémonspel på väg till smartphones

NYHET. Skrivet av Johan Jolin

Pokémon Go tog världen med storm och fanns ett tag i varje människas mobil. Nu vill de följa upp succén med sprillans nya Pokémon Master där du får strida ihop med...



Loading next content