Svenska
Gamereactor
nyheter
Borderlands 3

Borderlands 3 får Apex Legends' pinging-system

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Apex Legends popularitet beror såklart inte på en enskild faktor (och det hjälper att det är ett skitbra spel), utan sannolikt har det faktum att Respawn Entertainment införde en rad förbättringar till battle royale-genren stått för en hel del av framgångarna. Det kanske bästa exemplet är väl Ping-systemet som självaste Epic bestämde sig för att norpa och använda i Fortnite.

Nu låter ytterligare en utvecklare meddela att de hakar på trenden. Denna gång är det Gearbox som under helgens Guardian-Con bekräftade att Borderlands 3 kommer erbjuda en rad system som gör det lättare att spela för funktionshindrade. I en ny trailer får vi se hur Borderlands 3 dessutom kommer ha samma Ping-system Apex Legends för att snabbt kunna kommunicera med medspelare som saknar headset och/eller mikrofon.

Utöver det ska spelkontrollen kunna ställas in fritt, något som möjliggör spelande med Xbox Adaptive Controller. Kort sagt verkar det vara bästa tänkbara förutsättningar för att den som vill ska kunna avnjuta Borderlands 3 när det släpps den 13 september.

Hur låter detta, tycker du?

HQ
Borderlands 3

Relaterade texter

0
Linked In-profil nämner Borderlands 4

Linked In-profil nämner Borderlands 4

NYHET. Skrivet av Joakim Sjögren

Borderlands är utan tvekan en av Gearboxs populäraste spelserier, och att studion skulle jobba på en ny titel i följetongen kommer kanske inte som någon större...

0
Rykte: Ny Borderlands-samling på gång

Rykte: Ny Borderlands-samling på gång

NYHET. Skrivet av Joakim Sjögren

Gearbox är inga främlingar när det kommer till att bunta ihop sina Borderlands-titlar i diverse samlingar, och nu kan ytterligare en sådan vara på väg. Det sydafrikanska...



Loading next content