Svenska
Gamereactor
nyheter
Cuphead

Cuphead får egen TV-serie på Netflix

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Studio MDHR gjorde braksuccé med sitt Cuphead, vilket ursprungligen släpptes år 2017. Det var inspirerat av 1930-talets tecknade kortfilmer och vi tvekade inte en sekund att utnämna det till bästa design när vi korade årets spel samma år. Att en expansion är på väg visste vi redan, men nu meddelas att det finns större planer, för tydligen ska Cuphead även bli en TV-serie på Netflix, som på Twitter skriver:

"Coming to you in full color and cine-sound, it's...The Cuphead Show! Witness the wondrous Inkwell Isles as you've never seen them before in an original series inspired by classic animation styles of the 1930s. Now in production by the talented team at @Netflix Animation"

Netflix har redan imponerat på oss med sin Castlevania-animé, och vi ser såklart fram emot att få vad det kan bli av detta. Mer Cuphead, kan ju liksom aldrig vara dåligt, eller vad säger ni?

Cuphead
HQ
HQ

Relaterade texter

2
Cuphead: The Delicious Last CourseScore

Cuphead: The Delicious Last Course

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Cuphead och Mugman får sällskap av Ms Chalice i ett helt nytt och urläckert äventyr som tagit fem år att utveckla. Var det värt det?

CupheadScore

Cuphead

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Efter åratal av utveckling och förseningar är Cuphead äntligen här. Men är det ens i närheten av lika underhållande som snyggt?



Loading next content