Svenska
Gamereactor
nyheter
Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age

Spelbart demo av Dragon Quest XI S utannonserat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Förra året utannonserades att den kommande Switch-versionen av Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age skulle få det lite smidigare namnet Dragon Quest XI S och släppas i september. Men så länge kommer vi inte behöva vänta på att få spela det. I samband med Square Enix event Dragon Quest Summer Festival i Tokyo, har de nu nämligen avslöjat att spelet kommer att få ett spelbart demo, rapporterar Gematsu.

De som sparar sin fil från demot ska dessutom belönas med en Skill Seed om de senare skaffar det fulla rollspelet. Vid samma tillfälle avslöjades också att Dragon Quest X-världen kommer dyka upp i Dragon Quest XI S och även gå att besöka, samt att Draconian Quest nu innehåller mer än tidigare.

Något premiärdatum för demot fick vi däremot inte, men förhoppningsvis är det inte långt borta med tanke på att spelet släpps den 27 september. Vad tycker du om Dragon Quest-serien?

HQ
HQ
Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age

Relaterade texter

6
Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive AgeScore

Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age

RECENSION. Skrivet av Johan Jolin

Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age debuterar på Switch med denna fullmatade nyutgåva. Lyckas äventyret imponera än idag även på hybridkonsolen? Johan har prövat...



Loading next content