Svenska
Gamereactor
nyheter
Gears 5

Här är den officiella Gears 5-handkontrollen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Microsoft gillar som bekant det här med tjusiga handkontroller och att det skulle komma en baserad på Gears 5 var väl nästan givet. Nu tycks den ha läckt online via The Gamer som låter oss kolla in det lite frostiga utseende, som även inspirerats av Gears 4 JD Fenix-motsvarigheten.

Det mest iögonfallande är såklart de klart isblå analogspakarna och trigger-knapparna, samt såklart alla logos från Gears-serien som finns på flera ställen (Phoenix Omen under Xbox-logon, Crimson Omen på laddenheten samt Locust-logon på baksidan). Källan bakom läckan är Xbox-insidern Idle Sloth, men det är värt att poängtera att handkontrollen inte är officiellt utannonserad (men lär bli när som helst) och därför alltså kan komma att se annorlunda ut i slutändan.

Annars har Walking Cat kommit över en bild som överensstämmer med Idle Sloths läcka, så oddsen får betraktas som hyfsade att dessa bilder är äkta.

Vad tycker du om designen på Gears 5-handkontrollen?

Gears 5Gears 5

Relaterade texter

6
Gears 5: HivebustersScore

Gears 5: Hivebusters

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi kollar in den drygt tre timmar långa storyexpansionen Hivebusters, där vi får träffa nya huvudpersoner och röja oss fram på en vulkan-ö...

Gears 5Score

Gears 5

RECENSION. Skrivet av Adam Holmberg

Adam har återvänt till Sera med motorsågsbajonetten i högsta hugg för att recensera den femte numrerade delen i Gears of War-sagan...



Loading next content