Svenska
Gamereactor
nyheter
Ghost of Tsushima

Ny platsannons tyder på att Ghost of Tsushima-premiären är långt borta

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har kommit flera ganska motsägelsefulla rapporter om hur det går för Sucker Punch med utvecklingen av kommande Ghost of Tsushima. Det har spekulerats att det kan komma att släppas redan i år, men att döma utifrån en ny platsannons är det klart längre bort.

Det är på Glassdoor vi kan läsa att Sucker Punch letar efter en ny senior gameplay animator som ska hjälpa till att skapa dynamiska uppdrag och interaktioner för spelaren.

Mer specifikt ska denna animatör "create a wide range of compelling character experiences that a lone samurai would come across within the feudal Japan setting offered by Ghost of Tsushima".

Det handlar alltså om regelrätta gameplay-relaterade uppgifter, och att man letar rollen nu, tyder på att de antingen knappt börjat med den biten ännu - eller gjort om stora delar av någon anledning.

Hur tolkar du detta?

Ghost of Tsushima

Relaterade texter

Ghost of TsushimaScore

Ghost of Tsushima

RECENSION. Skrivet av André Wigert

Wigert har tryckt en fräsig rishatt över hjässan och lirat skiten ur den efterlängtade grafikbomben Ghost of Tsushima...

Rise of the Ronin vs Ghost of Tsushima

Rise of the Ronin vs Ghost of Tsushima

ARTIKEL. Skrivet av Marie Liljegren

Ljudet av två välslipade katanas som möts ljuder under körsbärsträden. Vida kimonos fladdrar i vinden medans de rosa blombladen faller från trädkronorna. Det kan bara bli...



Loading next content