Svenska
Gamereactor
nyheter
Death Stranding

Death Stranding marknadsförs inte längre som PS4-exklusivt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ända sedan Death Stranding utannonserades på Sonys scen på E3 för några år sedan, har det allmänt betraktats som en Playstation 4-exklusiv titel trots att det tidigt nämndes en PC-version. Men Kojima Productions är inte någon förstapartsutvecklare och nu har tecken dykt upp som möjligen kan tyda på att en PC-version kan vara på väg att utannonseras tidigare än många nog kanske trott.

På den officiella listan över Playstation 4-exklusiva spel på Playstation-hemsidan har nämligenDeath Stranding tidigare stått som exklusivitet tillsammans med bland annat God of War, The Last of Us: Part II och Spider-Man - men nu har det plockats bort. Varken Sony eller Kojima Productions har kommenterat saken och det spekuleras såklart hejvilt på diverse forum och sociala medier om orsaken.

Sony ska ha något att utannonsera på årets Gamescom (vilket vi rapporterat om), och en PC-version av Death Stranding skulle onekligen glädja den PC-tokiga tyska publiken. Vad tror du om detta?

Death Stranding

Relaterade texter

Death StrandingScore

Death Stranding

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Hideo Kojima är tillbaka med sitt första egna spel efter uppbrottet med Konami, ett äventyr som varit väldigt mystiskt sedan det utannonserades, Kim har satt betyg...

3
Death Stranding blir film

Death Stranding blir film

NYHET. Skrivet av Marcus Persson

Vi har länge skämtat om hur Kojima verkar vara mer intresserad av att göra film snarare än spel, med tanke på längden och mängden av mellansekvenser som förekommer i hans...



Loading next content