Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare

Rykte: Modern Warfare Battle Royale släpps som free to play nästa år

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Som vi tidigare rapporterat, kommer Infinity Ward inte att lägga till någon battle royale-del till kommande Call of Duty: Modern Warfare, men att döma utifrån flera tidigare rapporter och rykten är det ändå på väg. Så hur går detta ihop då?

Jo, Youtubaren LongSensation som tidigare läckt korrekta saker om Modern Warfare, skriver nu på Twitter att det visserligen kommer saknas battle royale i Modern Warfare, men att det ändå lanseras som ett separat 'free to play'-spel under nästa år:

"So apparently Battle Royale in #ModernWarfare will be a free mode to release in early 2020. It will be downloadable as a separate game, but also will still be connected to the core game. If this is true then it's a very good move by Activision."

Battle royale har som bekant funnits tidigare i serien tack vare det eminenta Blackout-läget i i Call of Duty: Black Ops 4. Tycker du det verkar vara en bra lösning att släppa spelet free to play istället för att inkludera det i huvudspelet?

Call of Duty: Modern Warfare

Relaterade texter

0
Massor av gratis gaming även denna vecka

Massor av gratis gaming även denna vecka

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det är dags för veckans höjdpunkt - helgen. Vi har som vanligt samlat ihop de gratiserbjudanden för alla som gillar att gejma men har knaper budget (eller bara vill prova...



Loading next content