Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops Cold War

Rykte: Call of Duty 2020 heter bara "Black Ops"

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Att döma utifrån ett färskt rykte om nästa års Call of Duty, verkar det som att Activision fått slut på fantasin när det kommer till speltitlar. I år kommer som bekant Call of Duty: Modern Warfare och nästa års upplaga väntas kort och gott heta... Black Ops.

Som vi tidigare har rapporterat sägs Sledgehammer ha stora problem med utvecklingen just nu, och därför får Treyarch kliva in igen med ett nytt spel. Och nu säger sig insidern LongSensation, som var först med att berätta om Call of Duty: Modern Warfare, har fått höra att 2020 års spel i serien får just titeln "Call of Duty: Black Ops" - en slags reboot.

Twitter skriver han att det även kan bli tal om Black Ops V, samt att storyn ska spänna över 40 år av krig där vi får besöka både Vietnam- och Korea. Dessutom ska det vara mer våldsamt och skitigt än Modern Warfare:

"Call of Duty 2020 has been under 2 names thus far.

Call of Duty: Black Ops
Call of Duty: Black Ops V

Set during the Cold War. Spans the entire 40+ years and incs Vietnam and Korean War. Described as even more gritty and gruesome than Modern Warfare.

I'm not joking."

Vi påminner om att det bara är ett rykte, men helt osannolikt låter det väl inte?

Call of Duty: Black Ops Cold War

Relaterade texter

0
Över 400 miljoner Call of Duty-spel sålda

Över 400 miljoner Call of Duty-spel sålda

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Vi vet såklart alla att Call of Duty är riktigt stort och en bästsäljare år efter år. Det var så sent som igår vi rapporterade att Call of Duty: Warzone har passerat 100...



Loading next content