Svenska
Gamereactor
nyheter
Timesplitters 4

Livstecken från Timesplitters, Saints Row och Metro bekräftat av THQ Nordic

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Timesplitters är en klassiker det tjatats konstant om sedan sista delen släpptes under Playstation 2-eran. Nu meddelar dock Deep Silver och THQ Nordic (som köpt serien av Crytek) att seriens skapare, Steve Ellis, har anställts för att "help plot the future course for this franchise". I övrigt är det knapert med information i pressreleasen, men det är såklart glädjande att få konkret bevis för att serien äntligen är på väg tillbaka.

HQ
Timesplitters 4

I samma pressrelease framgår för övrigt att Volition kommit över Agents of Mayhem-fiaskot och nu jobbat på återkomsten av Saints Row. Teamet är tydligen "deep in development of a brand-new Saints Row game". Vidare framgår att Dambuster Studios tagit över utvecklingen av Dead Island 2 efter att först Yager och därefter Sumo Digital misslyckats med att förvalta arvet.

Lägg till detta att THQ Nordic-bossen Lars Wingefors avslöjar att 4A Games arbetar på ett nytt Metro-spel, vilket kanske inte är så överraskande - men det är fortfarande trevligt med konkre information såklart. Avslutningsvis framgår att "in total we have 81 games under development whereof 47 were still unannounced by end of the quarter".

Vad tycker du om THQ Nordics insatser i spelvärlden?

Timesplitters 4

Relaterade texter

5
Rykte: Dambuster arbetar på Timesplitters 4

Rykte: Dambuster arbetar på Timesplitters 4

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

För drygt ett år sedan köpte THQ Nordic upp Timesplitters-licensen, och därmed verkade det plötsligt som att den fjärde delen i serien kanske kunde bli av efter snart 15...



Loading next content