Svenska
Gamereactor
nyheter
The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3 till Switch får en oktober-release

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
The Witcher 3: Wild Hunt

Det var fyra år sedan vi fick bekanta oss med Geralt i The Witcher 3: Wild Hunt för första gången. Och nu kommer en handfull nya spelare få möjligheten att göra detsamma, på resande fot dessutom. Sedan tidigare visste vi att CD Project Reds pangäventyr skulle komma till Switch och tack vare en helt färsk trailer vet vi att Geralt återbesöker familjära marker den 15 oktober.

HQ

Ett av 2015 bästa spel förgyller Switch-biblioteket redan i oktober och i denna kompletta version tillkommer även allt nedladdningsbart material. Ett ypperligt tillfälle alltså för alla som inte hunnit pröva detta fantastiska äventyr ännu. Blir det en första, andra eller tredje genomspelning av The Witcher 3: Wild Hunt på Nintendo Switch?

Relaterade texter

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)Score

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Att CD Projekt Red fått grafiktunga The Witcher 3 att flyta på en Nintendo Switch är såklart en smärre bedrift i sig, men är det verkligen roligt i bantat skick?

1
Geralts röstskådespelare tycker till om AI

Geralts röstskådespelare tycker till om AI

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Henry Cavill må vara mest förknippad med Geralt of Rivia nuförtiden, men fram till Netflix-serien ägdes karaktären helt och hållet av Doug Cockle, mannen som gjort rösten...



Loading next content