Svenska
Gamereactor
nyheter
Bee Simulator

Såhär spelar man multiplayer i Bee Simulator

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det här med bin har ju blivit en het potatis under de senaste åren, helt enkelt för att de minskar kraftigt i världen och behövs för att pollinera växter. I Varsav Game Studios kommande Bee Simulator får vi chansen att assistera bina med just detta, och kanske uppmärksamma dessa ändå rätt makalösa krabater (nyslungad honung, behöver vi säga mer?!).

Spelet har fått en helt del uppmärksamhet tidigare tack vare det unika upplägget, men faktum är att det tydligen även kommer erbjuda multiplayer för de som vill. Och detta har nu visats upp i samband med pågående Gamescom. Det vankas både kompetitivt spelande liksom co-op för upp till fyra personer.

Spelvärlden är inspirerad av Central Park i New York City och målet är att pollinera. Efter att din gamla skog skövlats behöver du nu hitta ett nytt hem i form av en koloni för att överleva. Biodlare har varit inblandade i produktionen för att göra det mer vetenskapligt och du kommer bland annat få samla pollen, försvara bikupan och mycket annat i vad som förhoppningsvis kan bli lika kul som lärorikt.

Det 14 november är det premiärdags för Bee Simulator till PC, Playstation 4, Switch och Xbox One. Hur låter detta upplägg, tycker du?

HQ
Bee Simulator

Relaterade texter

5
Bee SimulatorScore

Bee Simulator

RECENSION. Skrivet av Mikael Sundberg

Att antalet bikolonier minskar världen över är ännu ett sånt där faktum som får mig att bara vilja dra täcket över huvudet, med tanke på att bin pollinerar stora delar av allt vi äter.

0
GRTV spelar lite Bee Simulator

GRTV spelar lite Bee Simulator

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Om du redan läst Mikael Sundbergs ytterst fyndiga recension här på siten och fortfarande är nyfiken på hur det är att spela ett spel som kretsar kring simulering av ett...

5
Bee Simulator kommer få dig att uppskatta bin

Bee Simulator kommer få dig att uppskatta bin

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det här med bin har ju varit en het potatis senaste åren efter att de minskat kraftigt i världen samtidigt som man insett deras värde för miljön. När vi nyligen träffade...

8
Bee Simulator släpps till våren

Bee Simulator släpps till våren

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Poliska utvecklaren Varsav Game Studios har tråkiga nyheter för alla som sett fram emot att få leka honungsbi och sticka folk i Bee Simulator. Det är nu nämligen försenat...



Loading next content