Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Tävla om ett sällsynt Control VIP Media Kit

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Nu är det släppt. Ute. Remedys senaste spel Control som vi här på Gamereactor verkligen gillar. Vi har ett stycke sällsynt Control VIP Media Kit till övers och det kan du nu vinna genom att besvara en mycket simpel fråga i form av en kommentar, nedan. Det vi vill veta äro följande:

Remedy har utvecklat en hel drös med spel, nämn två av dem (förutom Control).

HQ
HQ
Control

Här på Gamereactor gör vi en eller flera informativa videor om en viss produkt tillsammans med en betalande annonsör. Det betyder att videon här, som produceras tillsammans med Gamereactors GRTV-team, är sponsrad.

Faktum är att Control är deras hittills mest ambitiösa spel, och det har såklart krävt hårt arbete. Dett ville vi såklart gärna veta mer om, och i samarbete med 505 Games, åkte vi till våra kära grannar i Finland för att snacka med huvudpersonerna bakom det surrealistiska äventyret, däribland självaste Sam Lake. Resultatet hittar ni nedan i två videos som ger dig en enastående inblick i utvecklingen av spelet. Den ena handlar om skapelseprocessen, och den andra är en gameplay-demonstration, där vår utsända spelar tillsammans med senior game designer Thomad Hudson.

Relaterade texter

1
Nu får du Control gratis till PC

Nu får du Control gratis till PC

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Eftersom Remedys Control hade ett par tekniska problem under den första tiden, lyckades det inte riktigt hävda sig mot Resident Evil 2, Sekiro: Shadows Die Twice och...



Loading next content