Svenska
Gamereactor
nyheter
Hearthstone: Heroes of Warcraft

Blizzard försämrar flera Hearthstone-kort

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Balans är brutalt viktigt i ett spel som Hearthstone: Heroes of Warcraft, och eftersom varje expansion lägger 135 nya kort, är det begripligt att det plötsligt kan uppstå kombinationer som rubbar balansen helt. Och just detta är vad Blizzard nu tagit itu med.

Mage's Conjurer's Calling ändras från 5 mana till att kosta 7 mana, för att på så sätt göra det svårare för Mage att dominera tidigt i matcherna. Warrior's Dr. Boom, Mad Genius ändras från 7 mana till att kosta 9 mana, vilket gö att de kommer spelas senare i matcherna samt att det blir svårare att använda Hero Power när de faktiskt spelas. Till sist ökas Priest's Extra Arms från 2 till 3 mana.

Dessa tre hör till standard-setet, men även ett wild card har försämrats, Barnes. Detta populära kort ökar nu kostnaden från 4 till 5 mana och gör det därmed lättare för motståndarna att svara. Läs mer om Blizzards motiveringar till dessa ändringar på denna länk.

Hearthstone: Heroes of WarcraftHearthstone: Heroes of Warcraft
Hearthstone: Heroes of WarcraftHearthstone: Heroes of Warcraft

Relaterade texter

0
Ny Hearthstone-expansion ute nu

Ny Hearthstone-expansion ute nu

NYHET. Skrivet av Olof Westerberg

Blizzard går igenom en turbulent tid just nu. De är inte bara uppe i deras största kontrovers någonsin, de har helt pausat utvecklingen av World of Warcraft och skjutit...



Loading next content