Svenska
Gamereactor
nyheter
Mortal Kombat 11

Mortal Kombat-filmen har nu hittat Kano och Sonya Blade

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi har vid flera tillfällen tidigare rapporterat att en ny Mortal Kombat-film är på gång. Det är en reboot av filmserien som kommer vara precis lika blodig som spelen den baseras på, där manus skrivs av Greg Russo medan Simon McQuoid regisserar.

Hittills vet vi att Joe Taslim spelar Sub-Zero, Ludi Lin spelar Liu Kang, Mehcad Brooks spelar Jax och Tadanobu Asano spelar Raiden. Nu har ytterligare två kämpar lagts till i listan, nämligen Kano och Sonya Blade, vilka båda introducerades till serien i och med det allra första Mortal Kombat. The Hollywood Reporter skriver att Josh Lawson (House of Lies) fått äran att vara ruskpricken Kano, medan Jessica McNamee (The Meg, Battle of the Sexes) spelar Sonya Blade.

Via samma källa får vi dessutom reda på att Lewis Tan (Wu Assassins) också kommer att medverka, men samtidigt vet vi inte vilken roll det handlar om. En rimlig gissning vore dock Kung Lao eller Shang Tsung. Mortal Kombat-filmen har premiär världen över den 5 mars.

Tror du att denna kan bli bra?

Mortal Kombat 11

Relaterade texter

3
Mortal Kombat 11: AftermathScore

Mortal Kombat 11: Aftermath

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Med tre nya karaktärer och ett nytt singleplayerläge vill Netherrealm Studios skaka nytt liv i Mortal Kombat 11. Vi har kollat in om seriens första riktiga expansion håller måttet...

7
Mortal Kombat 11 - SwitchScore

Mortal Kombat 11 - Switch

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Mortal Kombat 11 släpptes nyligen till PC, Playstation 4 och Xbox One - men faktum är att det även finns till Nintendos hybridkonsol. Nu har vi kollat in om det håller måttet...



Loading next content