Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Sista videon i vår pågående LEGO Hidden Side-tävling

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Var noga med att läsa frågan längst ner i nyheterna och delta genom att svara i kommentarsfältet nedan.

Vi kan alla vara överens om att LEGO är ett av de odödliga varumärkena som överskrider generationer och teknik och bara växer i popularitet trots den gradvisa övergången till mer digital underhållning. Men det betyder inte att den danska verksamheten är helt tyst, eftersom de faktiskt vill kombinera det fysiska och fantasifullt spelande med LEGO med digitalt replayvärde och struktur. Resultatet är Hidden Side.

Här kan du samla en mängd olika uppsättningar och sedan använda en applikation på en smartphone eller surfplatta för att hitta varje uppsats "dolda sida". Det låter ambitiöst och innovativt, varför vi har satt ihop ett antal videor, introducerat dig för alla åtta uppsättningar i serien och visat vad AR-applikationen också kan göra. Det är inte ens allt. Du kan också vinna seriens största set, nämligen Newbury's Haunted School, genom att besvara frågan längst ner i nyheterna. Det kommer att finnas totalt fyra av dessa tillsammans med de fyra videor vi gör.

Du kan se den första videon nedan, som introducerar det allmänna konceptet Hidden Side. Du kan också ladda ner applikationen nu. Du kan hitta det för iOS via Appstore här, samt till Android via Google Play här.

Nu är den sista videon här, och vi går igenom alla nya set samt en överblick över vår ljuva resa till Newbury. Under den hittar du dessutom tidigare videos.

Om du vinner detta pris, vem vill du isåfall dela din Lego Hidden Side-upplevelse med?

HQ
HQ
HQ
HQ
HQ
Sista videon i vår pågående LEGO Hidden Side-tävling

Detta är sponsrat innehåll. Detta är en annons.



Loading next content